Hur Debadge en Nissan Titan

Nissan Titan kommer med flera märken. På bakluckan hittar du en "Nissan" badge samt en "Titan" badge. På vardera dörren hittar du en "V8 Titan" badge. Om du föredrar din Titan att ha ett renare utseende, kan du överväga att ta bort sina fabriksinställningar märken, en process som kallas debadging. Den Titans märken på fordonet fästa med en enkel lim. Du kan värma upp limmet och helt enkelt skala dem. Saker du behöver
Hårtork
Förlängningssladd
Plast trim pinne eller plattbladad verktyg täckt med maskeringstejp
Lim eller tjära remover säker för billackskvalitet
Rag
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Titans motorn. Ta din hårtork och en plast trim pinne eller ett blad täckt med maskeringstejp för skydd. Kör en förlängningssladd till ett eluttag och anslut hårtork i. Approach förarsidan emblem och böja eller sitta ner för att vara i nivå med det.
2

Vrid hårtork på låg värme och blås luften på badge för tre till fem minuter. Håll hårtork minst sex inches bort från brickan.
3

Bänd kanterna av märket försiktigt med verktyget. Du kommer att känna märket börjar lossna. Fortsätt att bända och dra sedan märket helt.
4

Flytta till passagerarsidan dörren märke och upprepa processen.
5

Flytta till bakluckan badge och upprepa processen. Applicera en liten bit av lim eller tjära remover till en trasa och torka debadged områden för att ta bort klibbiga rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89151.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.