Hur Airbrush ett Truck & att det ser ut diamant plätering

Airbrushing en design på din bil eller lastbil kan lägga några välbehövliga liv till dess utseende. Diamond bordläggningen är en unik stil som kan göras med en stencil, lite färg och en airbrush. Även om det kan verka skrämmande i början, med rätt instruktioner och lite tid och övning kan även en nybörjare airbrush användare skapa autentiska utseende diamant bordläggning på ett fordon. Saker du behöver
klibbduk
Maskeringstejp Airbrush tejp Mössor och airbrush paint (metalliskt silver, transparent svart och transparent vit) katalog Ansiktsmask
Goggles
Diamond plätering airbrush stencil

Visa fler instruktioner
1

Bekanta dig med airbrush verktyget. Du ska bli skicklig med en airbrush och airbrush färg innan du försöker använda en på din egen bil. . Öva på fritiden kartong, extra metall eller glasfiber för att finslipa dina färdigheter

använda en airbrush är en enkel uppgift: Anslut luftslangarna till rena airbrush pistol och sätter färgen i resevoir, som vanligtvis ligger till den sida, mot mitten av pistolen. Håll airbrush med din dominanta hand, med pekfingret eller tummen balanseras över knappen (eller spak) som släpper luften och skjuter färgen genom munstycket. När du är redo att måla, stadig din pistol med andra handen, håll munstycket 4 till 6 inches bort från pappret, och använda kortare skurar snarare än långa sprayer för att täcka din duk. Öva att applicera färgen i raka, jämna linjer, med en mjuk stroke.

Alltid göra ditt praktiserande och din faktiska målning i ett väl ventilerat område, och alltid bära skyddsglasögon och ansiktsskydd.

2

Tvätta fordonet helt innan du försöker måla den. Tvätta med tvål och eliminera eventuellt skräp från trucken. Följ detta genom att använda en klibbduk för att torka bilen - please trasor ska inte släpper fibrer bakom liksom andra trasor kan
3

Täck delar av fordonet som du inte vill ha. att måla med tejp, plast eller annat papper så att du inte råkar spraya färg på områden du tidigare har gjort, eller inte vill täcka med färg. Detta kan inkludera fönster, speglar, krom bilagor, eller bara delar av kroppen av lastbilen som du inte vill måla diamant plätering på. Denna metod kallas maskering.
4

Sätt din mask och glasögon på, och börja spraya din första lager färg på den del av bilen som du vill täcka med diamant plätering. Ansök breda, jämna drag till området. Håll munstycket 4 till 6 inches bort från fordonet för bästa täckning och resultat. Täck området helt, och låta det torka innan du går vidare. Även färgen på basen pälsen du använder beror på färgen på den slutliga diamant plätering du planerar att ha, för traditionella mönster Diamond Plate, använda en enkel kappa silver bas.
5

När basen lager färg är torr, bifoga din stencil diamant plåt till din bil med maskeringstejp. Se till att den är i nivå med toppen och botten av lastbilen och att diamant plätering mönstret går i parallella linjer till marken.
6

Blanda upp en silver och svart färgblandningen, skapa en mörkare silver bakgrundsfärg. För att blanda färg, häll en liten mängd av den första färgen i en extra behållare, tillsätt sedan långsamt den andra färgen, under ständig omrörning med en liten stav.

När färgen har blivit ordentligt blandat, lägg till den måla reservoar i airbrush pistol. Spraya måla över schablonen, skapa bakgrund av diamant plätering gupp. Ta bort schablonen och låt området torka innan vi går vidare. Om du behöver täcka en större yta med diamant plätering, placera schablonen till det nya området på din lastbil och sprayfärg på stencilen. Gör detta så många gånger som du behöver för att täcka lastbilen.
7

Beroende på var du har köpt eller hämtat stencil för din diamant plätering, bör det även "halv-Diamond Plate" schabloner på toppen eller botten. Dessa är precis vad det låter som - i stället för diamant-formade hål, dessa schabloner har hål halveras och är utformade för att låta dig framhäva din design diamant plätering med en ljusare färg. Sätt tillbaka halv-diamantplattor över full diamant platta tavlor du just avslutat. Maskering-tejpa dem på plats.
8

Blanda din vita och silver färg för att skapa en höjdpunkt färg och spreja på halv-diamantplattan stencil. Hålla flytta den halva diamanten stencil tills du har lagt till markerar till alla diamantplattan mönster på din lastbil. Låt dem alla att torka innan du fortsätter.
9

Blanda ihop en mörk silver färg (ungefär samma färg som i steg 6), och ta bort eventuella stenciler från ditt fordon. Måla en mycket fin päls på varje diamantplattor, mellan de mörka och ljusa halvor av "upphöjda knölar." Detta kommer helt enkelt blanda ihop de två halvorna och möjliggöra en mycket renare, mer professionellt utseende. Håll munstycket tillbaka längre för en bredare, blurrier, mer blandade look.
10 p Om du vill ha en glänsande glans över toppen av din diamant plätering, använd airbrush att tillämpa en klarlack /glansigt avsluta till lastbilen. Låt klarlack torka innan du inspekterar ditt arbete för brister.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88236.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.