Hur installerar jag Hood Pins på Ford Mustang?

Hood pins kan spåra sina rötter tillbaka till början av hot rod eran. Hood stift brukar komma i par och är belägna på vardera sidan av den framför kåpan. Hood pins hålla huven från popping öppen misstag - ett problem på äldre bilar med sämre huva spärrarna. Hood pins kan också låsas, hindra tjuvar från att öppna huven och stjäla dyra hastighet delar från motorn. Även om du äger en nyare Mustang med en säker huvfäste kan installera rampens pluggar ge din bil ett kärnfullt, retro look. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
Hylsnyckel
Ratchet skiftnyckel
1/8-tums borr
Borrmaskin ¾-tums hålsåg
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Bänd upp push clips som håller plasten stänkskyddet på plats med en skruvmejsel. Lyft stänkskyddet rakt upp och lägg den åt sidan. Avlägsna bultarna kylarfästets på kylaren tvärbalken med en hylsa och spärrnyckel. Skjut huven stiftmonteringsaggregatet parentes under kylarfästets, foder upp monteringshålen i varje. Kontrollera att huven stift parentes pekar utåt på varje sida. Byt skruvarna kylarfästets och dra åt dem med fingrarna bara.
2

Stäng huven. Sätt en 1/8-tums borr i en borrmaskin. Borra ett styrhål genom undersidan av kåpan med hjälp av huven stift monteringshålet i huven stiftfästet som en guide. Upprepa denna procedur på båda sidor av huven. Öppna huven.
3

Avlägsna 1/8-tums borr från borren och installera en ¾-tums hålsåg med en lokaliseringsanordning tillräckligt länge för att gå igenom båda lagren av huven. Borra helt igenom båda 1/8-tums pilot hål på båda sidor av huven.
4

Fäst rampens pluggar till konsolerna huva stift med hårdvaran tillhandahålls. Dra dem tätt med en hylsa och spärrnyckel. Sakta stäng huven för att se till att stiften går igenom de hål du borrade i föregående steg. Center stiften i hålen genom att skjuta fästena efter behov. Öppna huven och dra åt bultarna kylarfästets med en hylsa och spärrskaft.
5

Stäng huven. Montera huven stift trimplatta över stiftet. Se till att plattan är i nivå med kåpans yta. Borra genom de små monteringshålen på trimplatta i huven med en 1/8-tums borr installerad i borrmaskinen. Säkra trimplatta genom att köra trimplatta fästskruvarna i de borrade hålen med en stjärnskruvmejsel. Dra inte åt skruvarna eller huven kan skadas.
6

Öppna huven och leta reda på två punktsvetsar på varje sida av kylaren tvärbalk nära kåpan stiften. Borra ett 1/8-tums hål mellan punktsvetsar på varje sida av den tvärgående delen. Fäst en snodd huva stift till varje borrat hål med de medföljande skruvarna. Byt stänkskyddet. Stäng huven. Sätt i stiften vid slutet av de nyckelband in i rampens pluggar för att säkra huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88627.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.