BMW bodykit Styles

Även BMW har länge varit hyllad för sin banbrytande exteriör styling, många BMW entusiaster dras till tanken på att anpassa sina BMW: s yttre utseende. För dem som är intresserade av eftermarknaden BMW kroppen ändringar, det finns många alternativ att välja mellan, allt från hela bilkarosser, till främre och bakre förstärkningar stötfångare, till Hood stylings.

Typiskt varierar mellan $ 700 och $ 900 (från 2011), hela bilkarosser är höjdpunkten av eftermarknaden augmentation. Består av fyra komponenter, dessa hela bilkarosser ger stiliserade främre och bakre stötfångare, vänster och höger sidokjolarna, mesh galler och svart primer finish. Dessa komponenter är gjutna av en blandning av glasfiber, plast och flex hartser. Denna blandning gör dem mycket lätt, men kan komma på bekostnad av långsiktig hållbarhet. Flera märken av BMW hela kroppen kit kan ses på Car Body Kit Store.com samt på Andys Auto Sport.com. För billigare alternativ, överväga att köpa begagnade fulla bilpaket kroppen på webbplatser som eBay.

För billigare stödsystem som fortfarande tjänar till att särskilt påverka din BMW: s utseende, främre och bakre stötfångare stylings är ett alternativ. Normalt är dessa stylings är samma som de som finns i de fullständiga satser bilkarosser, men utan de vänstra och högra sidokjolar, de tenderar att kosta ca $ 200 mindre, varierar mellan $ 300 och $ 500 för nya stötfångare fram och bak (från 2011 ). För ett billigare alternativ, överväga att köpa begagnade stötfångare, som kan hittas i mycket större mängd än vad som används hela bilpaket kropp. Begagnade stötfångare kan undersökas på begagnade bildelar Exchange samt Bildelar Whole Sale. Trots att vara något dyrare än främre och bakre stötfångare Addera

stödsystem, huvar är ett populärt val för nybörjare Autobody stylister. Med tanke på att bilen huvar kan kopplas in och ur utan att göra någon skada på enheten, huva stylings är både det enklaste augmentation att installera och den enda eftermarknad justering som lätt kan ångras. De finns på samma platser som andra kroppen kit, och tenderar att kosta mellan $ 700 och $ 900 (från 2011).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88956.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.