Tips för att sänka en 2003 Silverado

Sänkning din 2003 Silverado kommer att göra det ser mer slående och kan bidra till att göra den mer stabil genom att sänka dess tyngdpunkt. Med bara några få ändringar mäldsuspensionen, kan du uppnå en ganska betydande nedgång. Om du planerar att sänka bilen själv, finns det några saker att tänka på om effekten av din modifiering. Däck

mäldsuspensionen är konstruerade för att arbeta inom ett visst intervall och vila på en viss nivå. Om du sänka fjädringen för långt utöver denna nivå, kommer däcken inte längre vara vinkelrät mot vägen och har därför mindre än optimalt grepp. Däcken kommer också rida på de inre kanterna och slits ojämnt, vilket får dem att behöva bytas tidigare än de annars skulle.
Fjädring

Sänkning av lastbilen för långt innebär Upphävandet kommer hit knölen stannar då suspensionen komprimerar. Knölen hållplatser är gummiproppar på botten av stötdämparen som hindrar chocken från skador genom över kompression. I huvudsak blir suspensionen fast som bump stop är drabbade. Om det händer vid fronten i ett hörn, då lastbilen kommer plötsligt ryck mot utsidan av hörnet, om det händer på baksidan, då lastbilen kommer att vilja snurra. Inte heller är ett önskvärt resultat.
Klippa din egen Springs | Boka p Om du verkligen vill gå på egen rutt, kan du klippa dina egna fjädrar. Använd en hacka såg eller liknande verktyg för att skära små bitar från slutet av våren tills du når önskad längd. Se dock till att sågen kan skära igenom våren snabbt. Om det tar för lång tid på våren kommer att värma upp och det kan bli för varmt och blir svagare.
Bend bladfjädrarna

Replacement bladfjädrar kan vara dyrare än deras spiralfjädern motsvarigheter. Kan emellertid bladfjädrarna på baksidan av den Silverado böjas till mindre av en båge, vilket resulterar i en lägre körhöjden. Den stora delen av böja bladfjädrarna är en förändring av en tum i kurvan kommer att resultera i en 1-tums droppe i körhöjden. Böja fjädrarna bibehållen åkkomfort och effektivitet innebär böjning varje blad för sig. För att upprätthålla liv och integritet fjädrarna är det bäst att ha detta gjort på ett professionellt suspension butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88870.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.