Hur du anpassar en Ford Taurus SE

Ford Taurus infördes 1985 som en 1986 modell . Den hade en futuristisk form och ingen grill . Med en tjänstevikt på 3.200 pounds och en 106 - tums hjulbas , var Ford Taurus SE tillverkas i både en fyra - dörrars sedan och en fyra -dörrars herrgårdsvagn . Lägga eftermarknaden alternativ som att lägga en taklucka , bodykit eller Färgtoning kan lägga till en anpassad look till din Taurus . Det finns ett antal andra tillgängliga anpassningsmöjligheter tillgängliga för Ford Taurus SE . Instruktioner
1

Lägg en huva scoop . Hood skopor är falska huva öppningar som ger en bil med hög prestanda look . Appliceras med lim , är professionell installation rekommenderas för att undvika lackskador . Hood skopor varierar i pris från $ 80 till $ 250.
2

Installera stänkskärm nödraketer . Stänkskärm nödraketer appliceras på kroppen av Taurus över varje däck . De lägger bredd till bilen och kan köpas i en kontrasterande färg för att lägga till en egen look till fordonet . De finns i solida färger, grafik och en mängd olika utföranden . Stänkskärm nödraketer detaljhandeln för ungefär $ 200 för en uppsättning av fyra .
3

Lägg lambo dörrar för maximal effekt . Lambo dörrar öppnas vertikalt i 90 graders vinkel , som dörrarna på en Lamborghini . Dörren kit säljs på ca $ 1500 och måste målas för att matcha din Taurus . Professionell installation rekommenderas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88803.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.