Hur man gör det Grill på en 2002 Mitsubishi Lancer Look Better

benägna att många eftermarknaden modifieringar har 2002 Mitsubishi Lancer tas på ett rykte om att vara en bil för dem som vill uttrycka sina kreativa sidor på deras primära form av transport. Medan många Lancer ägare köper organ kit och glänsande fälgar för sina fordon, har inte alla pengar för att piffa upp eller dramatiskt förändra sin bils utseende. Lyckligtvis finns det gott om subtila saker du kan göra för att få ut det mesta av din bils utseende med mycket lite pengar, börja med grillen. Saker du behöver
Paint
Gloss leveranser
Rengöring
Visa fler instruktioner
1

Måla grillen eller slutredigeringsverktyget några gråzoner, så det kommer att ge ut mest färg från karossen. Sätt en remsa (eller två) av tejp runt grillen och, om möjligt, sprayfärg området.
2

Gloss långsamt och ofta för att ge grillen en glänsande, reflekterande utseende. För att spara tid i det långa loppet, applicera två lager på en gång. Addera 3 p Om du har kontanter, tillämpa en krom kontur till grillen. Den installation av konturerna varierar med vilken typ av kontur du får, men många omslag och konturer kan köpas billigt och installeras enkelt.
4

Applicera en blandning av rengöringsmateriel till grillen regelbundet. Använd skyddshandskar rengöringsmedel för att hålla grillen ser kor under längre tidsperioder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88350.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.