Hur man installerar ett Relocater License Plate

Fordon som används på allmänna vägar i de flesta orter kräver ordentlig registrering. Detta innebär oftast att en registreringsskylt eller plattor ska monteras på fordonet så att den är synlig för poliser. Detta kan vara ett problem för ägarna som vill montera glidplattor, vinschar, barer tjur eller annan utrustning som kan nödvändiggöra bort registreringsskylten. I dessa fall kan installera en registreringsskylt flytt konsol vara precis det svar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
1/8 tum borr (tillval) katalog Borrmaskin (tillval) katalog Skiftnyckel
Socket set (tillval) katalog Ratchet skiftnyckel (tillval )
Visa fler instruktioner
1

Ta bort fästskruvarna från registreringsskylten med en stjärnskruvmejsel. Placera skruvarna och plattan åt sidan.
2

Leta fästskruvarna eller nitar för det förinstallerade registreringsskylt hållare. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Avlägsna nitar genom att borra ut centrum av niten med en borrmaskin som har en 1/8 tum borr installerad. Ta bort hållaren registreringsskylten från fordonet.
3

Rada upp monteringshålen på registreringsskylten Relocator med monteringshålen av fabriken tillståndshavaren. Fäst Relocator till fordonet med nötter och bultar och dra åt dem med en skiftnyckel.
4

Placera registreringsskylten på Relocator och linje upp monteringshålen. Fäst plattan till Relocator med de ursprungliga skruvarna dras åt med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89195.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.