Tillträde Tonneau Covers Vs. Truxedo Tonneau Covers

tonneau omfattar är tillverkade för att täcka en lastbil och har flera positiva egenskaper. En lastbil är ett mångsidigt fordon eftersom det kan bära föremål som annars behöver en släpvagn för att dra. Verktyg och byggmaterial utförs ofta i flaket tillsammans med stora objekt som möbler och vitvaror. När lastbil sängar är öppet och oskyddat, är personliga tillhörigheter väderexponerats. Lätta föremål kommer att blåsa ur bilen med vindbyar och regn kan förstöra objekt som inte är vattentäta. Historik:

Ordet Tonneau är ett franskt ord som översätter till baksätet. Denna term används för att beskriva lastbil säng täcker idag, även om vi inte brukar använda sängen av en lastbil för sittplatser. De tidigaste versionerna har installerats genom att fästa tryckknappar på sängen av lastbilen och knäppa uppifrån och ner. Dessa lämnade lite att önska eftersom snaps skulle rosta, och sedan toppen kunde inte bifogas. De läckte även när de åldras på grund av krympning och luckor i vinyl.
Typer

Access och Truxedo är två av de största tillverkarna av tonneau täcker. De typer som de gör är en roll-up design, vilket gör att du kan öppna den från bakluckan och bara rulla upp så mycket som du behöver för att avslöja saker i flaket.
Funktioner

Båda företagen använder ett finger lätt-trigger utsläpp för att öppna och kan manövreras av en person. Varje märke är också konsument installeras på några minuter. Det finns klämmor som fäster insynsskyddet till sängen utan att borra några hål, och de är kompatibla med andra tillbehör som sängens och beskyddare bakluckan. Både tillgång och täcker Truxedo har en kardborre side-tätningssystem för att säkerställa en bra passform. Omslagen kan köpas för alla fabrikat och modell av lastbilen, och varje företag gör dem modell specifika för en bra passform. Varje märke har en vinyl beläggning ultraviolett ljus för att bibehålla sin form och skydda den från elementen. Alla har också en låsmekanism för att undvika stöld.
Överväganden

De viktigaste skillnaderna i tonneau täcker gjorda av Access och Truxedo är att Access finns en livstids garanti och Truxedo erbjuder bara en fem års garanti på de flesta modeller. Vidare erbjuder Truxedo Deuce tillgång verktygslåda och är deras top of the line produkt. Det finns en livstidsgaranti på denna modell. En prisjämförelse visar att Truxedo har något lägre priser per lastbil modell .. Truxedo har ett prisintervall från $ 284 för $ 549 för Deuce. Access har ett prisintervall från $ 399 till $ 509. The Access täcker kan köpas direkt från tillverkaren nätet, tillgång covers säljs endast via auktoriserade återförsäljare och få fri frakt
Fördelar

insynsskyddet är aerodynamiskt utformad. att skära vinden dra på en lastbil. I stället för vinden passerar över hytten och dykning ned i bädden, vilket orsakar luftmotstånd, kommer den att passera över toppen av bädden. Du kan spara upp till 10 procent av gas användning med en lastbil säng täcka, och du kommer inte heller att ha förstört föremål eller föremål som stulits ur din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87931.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.