Hur man använder en backup kamera

Det har funnits hundratals säkerhet innovationer som gjorts till bilar genom åren , och en av de nyare som är backup kamera . Dessa sväng på när du säkerhetskopierar , vilket ger dig en tydlig bild av marken bakom dig , liksom eventuella hinder, såsom barn eller leksaker . I det här fallet är projektet fordonet en 2010 Toyota Prius , men processen är liknande för andra fordon . Instruktioner
1

Placera foten på bromsen och tryck på strömbrytaren för att slå på bilen . När streck tänds , placera din högra hand på växelspaksknoppen och flytta det till " R "-läge .
2

Titta på in - dash skärm precis ovanför växelspaken . När du placerar bilen i växel , stängs backup kameran automatiskt på och visar bilden bakom dig exakt hur den skulle visas i en backspegel . Titta på kameran som du säkerhetskopierar , regelbundet kontrollera dina andra speglar för faror . Ta noterar för några föremål som kan skada dina däck , eller att du kan skada med bilen .
3

Placera foten på bromsen och sätta bilen i " D " läge . Kameran stängs av automatiskt och displayen återgår till stereon eller navigation , beroende på vilket du har utrustat .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88114.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.