Hur man installerar Vance & Hines Sant Dual Exhaust

Vance och Hines gör några av de finaste eftermarknaden delar för Harley Davidsons och andra anpassade motorcyklar. Established in 1979, tillverkar Vance och Hines avgassystem och luft intag system för smuts, väg och spår motorcyklar som erbjuder förbättrade produkter prestanda överlager. Sanna dubbla avgassystem, system som involverar ett avgasrör lämnar en cylinder, är en av Vance och Hines specialiteter och är en vanlig uppgradering för många Harley Davidson motorcykel entusiaster. Medan många butiker kommer att installera avgas kit för dig, är det ganska enkelt för en motorcyklist att utföra denna uppgradering själv. Saker du behöver
Handverktyg
dubbelt avgassystem kit (gäller din cykel)
Visa fler instruktioner
1

Lossa header bultar förenade ditt nuvarande avgassystemet till dina cylindrar. Se till att motorn har svalnat i minst 30 minuter från din senaste resa innan du försöker ta bort avgassystemet. Koppla bort eventuella syre sensorer som kan fästas på avgasröret själv.
2

Koppla monteringsverktyg längs avgassystemet med hjälp av en skruvmejsel och spärrfunktion. Byt ut gammal hårdvara med det nya monteringsverktyg tillhandahålls i Vance och Hines kit. Vid behov, borra hål i ramen eller andra delar av kroppen kit som att montera fästena.
3

Installera avgaser genom att fästa alla fästen längs avgasröret och sedan installera och dra åt header bultar. Se till att du byter alla packningar innan åtdragning header bultar, annars ett avgassystem läckage kan uppstå. Återanslut lambdasonderna.
4

Upprepa steg 1 till 3 för varje cylinder för din motorcykel motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87807.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.