Kan du bogsera med en Mustang ?

Ford Mustang är ett kraftfullt verktyg . Förmågan att bogsera ett objekt , t.ex. ett släp , kräver en stark motor och rätt tillbehör hitching att säkert röra sig längs vägen . Parametrar

En Mustang kan dra ett objekt så länge det är inom parametrarna för tillverkarens angivna vikten dragande kapacitet . Eftersom Mustang är känd som en lätt fordon , är dess bogsering kapacitet relativt liten, vid ett maximum av 1000 pounds. Tungan last är 100 pounds . Ford rekommenderar att man använder en släpvagn med ett separat bromssystem , såsom elektroniskt styrda bromsar eller hydrauliska bromsar uppsving .
Överväganden

När du köper en Mustang eller en släpvagn för att matcha det , anser vinden dra på bilen när det är dragande släpvagnen . Större , fyrkantiga släp kan ta dragfordonet acceleration nedåt , och avsevärt pressa bränsleekonomi . Det är bättre att köpa en mer aerodynamisk , avrundad stil släpvagn att bogsera bakom en Mustang .
Expert Insight

tyngre släpvagn behöver mer än en grundläggande fyrcylindrig motor att dra den . Du kommer att ha det bästa bogsering resultat med din Mustang om den är utrustad med 4,0 - liters , V6 motor alternativ .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88772.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.