Hur man installerar ett Front Hitch på en 2001 GMC 2500 Yukon XL

GMC är en division inom General Motors som tillverkar lätta lastbilar och terrängbilar. Den 2500 Yukon XL är en stor trekvarts ton fyrdörrars bil som är ganska lik den Chevrolet Suburban, också gjord av General Motors. Den 2500 Yukon XL levereras som standard med en stor V8-motor, automatlåda och en kraftig fjädring. Hitch tillbehör, såsom cykelhållare eller reservdelar bärare däck, kan användas på Yukon med installationen av en främre dragkrok. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
9/16 tums borr
Borrmaskin
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort fästbultarna från fabriken dragkrokar på framsidan av lastbilen med en hylsa och spärrnyckel. Sänk krokarna från lastbilen. Spara krokarna och bultarna för eventuell framtida installation.
2

Höj skumt i läge med dragstången rör vänt utåt från framför lastbilen. Rada upp framåt monteringshålen i skumt till hålen där dragkrokar togs bort.
3

Infoga brickor och muttrar i den främre monteringshålen i skumt och dra åt dem med fingrarna i de gängade hålen där bogserkroken fästbultarna avlägsnades.
4

Använd de bakre monteringshålen i hitch som mallar och borra en 9/16 tum hål i varje ram skena med en borrmaskin. Sätt i en bult i varje hål och fäst dem med brickor och muttrar med fingrarna.
5

Skjut en hylsa på en momentnyckel tills det snäpper på plats, dra åt alla fästen till det moment som anges i skumt bruksanvisning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89092.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.