Typer av Truck Bedliners

Pickup lastbilar gjordes för att frakta gods, men tyvärr är last ofta hårt på exteriörer pickup. Stötar och märken kan göra din bil ful och repor kan leda till katastrofala rost. Bedliners kan hjälpa till att hålla din lastbil ser bra ut och fungerar väl i många år, och liner serverar allt från billigt till elegant. Mats

Den enklaste typen av lastbil bedliner är sängen mattan. Generellt gjord av ett slitstarkt gummimaterial, är mattorna helt enkelt placeras på sängen däck för att skydda den från repor och skador. Mattorna har halkfria underlag för att förhindra förskjutning och skjuta. Mats är de enklaste liners att installera, eftersom de helt enkelt kan tappas på plats, och de kan också enkelt tas bort. Mats ger begränsat skydd, men eftersom de bara täcker sängen däck och inte sidorna.
Mattliknande Liners

Rug-liknande liners ger mer grundligt skydd än mats. De är skräddarsydda för att passa varje lastbil modell, och de täcker alla inre ytor sängen. Mattorna är tillverkade av slitstark nylon som tål vatten och fläckar, och de backas med halkfritt material. Mattor ger ett rent, attraktivt utseende, och de är ett bra val där utseende är viktigt. De är dock oftast dyrare än säng mattor.
Drop-In Liners

Drop-i plast liners är ett praktiskt alternativ för lastbilar som används för tunga dragande applikationer. Tillverkad av hårdplast, är drop-in liners tillverkas i ett fler bitar som passar ordentligt i truckens sängen, varje liner är skräddarsydda för varje modell av truck för vilken det är tillgängligt. Drop-in liners skydda hela flaket, och de är motståndskraftiga mot skador från last. Till skillnad från mattor eller mattor, kan plast liners sönder, och om vatten samlas i fodret, kan sängen rosta. Addera spray-on Liners

Spray-on liners är polyuretanbeläggningar appliceras direkt på flaket, oftast av en professionell. Den polyuretan appliceras i ett tjockt lager som är resistent mot repor och effekter, grundligt skydda metallen under. Eftersom fodret är permanent fäst direkt till sängen, finns det ingen möjlighet att flytta eller rör sig, och vatten och andra föroreningar kan inte få mellan fodret och metallen. Spray-on liners inte kan tas bort, och deras tillämpning kan upphäva truckens garanti. Spray-on liners är också det dyraste fodret alternativet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89584.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.