Hur installerar jag Flow Tech rubriker på en Chevy pickup?

I lager grenrör på en Chevrolet pickup begränsa luftflödet som kommer ut av cylinderhuvuden, och kan ta bort några av vridmoment och hästkrafter motorn är kapabel att producera. För att fixa det, kan du installera ett par rubriker, vilka låtar avgassystemet så att du får så mycket hästkrafter och vridmoment som möjligt. Flowtech gör rubriker som gör just detta, och om du vill installera dem på din bil, kan du göra det i ca 3 timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Flowtech header kit
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna. Sätt parkeringsbromsen på Silverado och lyft upp den främre änden av lastbilen med domkraften. Sätt pallbockar under ramen, vilket gör att det finns en god mängd avslut under fordonet.
2

unbolt utblåsningsgrenrören från avgaserna med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra tändkablarna från tändstiften, se till att hålla dem i klippen fabriken ledningar så att kablarna inte får korsas på installationen. Unbolt styraxeln från rattstången och dra rattstången ur kolonnen med händerna.
3

skruva isär EGR röret från passagerarsidan avgasgrenröret med 3/8- tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär oljestickan röret från samma sida också. Unbolt grenrör från topplock med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan bort lager grenrör och packningar och kasta dem.
4

Installera Flowtech header packningarna ur satsen och de Flowtech headers på topplock med hårdvara som följer med kitet och 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Bolt rubrikerna till avgasröret med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
5

Bolt EGR röret tillbaka på avgaserna med 3/8-tums Ratchet och uttag, och installera om styraxeln och oljestickan röret med 3/8-tums Ratchet och uttag. Skjut varje tändkablarna tillbaka på tändstiften med händerna. Sänk Silverado av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89241.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.