Silikon Vs . Gummi torkarblad

Vindrutetorkare vanligtvis kommer med din bil så att du inte får uppmärksamma den typ av blad du har. Ändå torkarblad bära så att du så småningom kommer att behöva byta ut dem . Välpresterande blad är viktigt att rensa synlighet i dåligt väder . Buller

Gummi vindrutan torkarblad är mer benägna att skrika när de glider över vindrutan . Silikon torkarblad är tystare eftersom ett smörjmedel från torkarna gör vattnet pärlan bättre och bladen glider lättare .
Hållbarhet och kostnadseffektivitet

Ekologisk gummi är mer sannolikt att vara påverkas av väder och vind och kan skadas av värme eller till och med bli frysas på vindrutan av kyla, i motsats till silikon som inte är så lätt skadas av hårt väder eller solen. Från och med oktober 2010 , många gummi torkare är under $ 21, men de flesta silikon blad är över 25 .
Performance

flesta torkarblad prestera väl för cirka sex till nio månader , om de är av gummi eller silikon . Även silikon torkarna bjudet att prestera bättre, tester av Consumer Reports fann att det fanns någon konsekvens av bättre resultat från dem efter denna tidsperiod .

.
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88551.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.