Hur får man en tavla Specialty licens i Maryland

Om du bor i Maryland och är uttråkad med din standard, grå registreringsskylt, uppgradera till en specialitet registreringsskylt. Maryland har många intressanta plattor specialitet licens att välja mellan och lättillgängliga sätt att få dem. Läs vidare om några enkla steg för att få en ny specialitet tallrik. Instruktioner
1

Logon till Maryland officiella Motor Vehicle Administration webbplats marylandmva.com.
2

Klicka på "Vehicle Services" och "tallrikar Specialty."

Billiga 3

Välj en kategori tallrikar specialitet licens som du är intresserad av att få. Välj mellan "Amateur Radio Operator Registration," "militär anknytning" eller "Organizational."
4

Bläddra igenom plattor inom kategorierna. Se bildexempel och läs om behörighetskrav, avgifter och anpassningsmöjligheter.
5

Besluta om en specialitet registreringsskylt. Samla all berättigande dokumentation för din tallrik som krävs. Om din specialitet registreringsskylt har en ansökan enligt dess beskrivning, ladda ner och slutföra det.
6

Hitta en tagg och avdelning Service agent. Kontrollera att agenten ger specialitet tjänster registreringsskylt.
7

Gå till Tag och avdelning Service agent med din behörighet dokumentation och ifylld ansökan.
8

Informera serviceverkstad av den typ av specialitet registreringsskylt som du är intresserad Presentera din behörighet dokumentation och det nedladdade programmet. Slutför eventuella kompletterande program som agenten tillhandahåller.
9

in alla ansökningar och stödberättigande dokumentation till serviceverkstad. Gör en checken på den person eller myndighet som anges av agenten.
10

emot dina tallrikar specialitet licens inom några veckor. Fäst alla nya taggar och dekaler på plattorna specialitet licens och användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87767.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.