Hur man installerar Takräcken på en Honda CR-V

Fästa takräcken till toppen av din Honda CR-V kommer att göra livet mycket enklare för en familj att gå på en lång resa, eller för någon som behöver att flytta objekt från en plats till en annan på en regelbunden basis. Ett takräcke ger dig möjlighet att säkert binda bagage eller något annat objekt utan att behöva stoppa in den i baksätet eller bagageutrymmet. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Honda CR-V takräcke
Liten handduk
T-25 Torx
Visa fler instruktioner
1

Leta upp fyra platshållare täcker på stängerna löper parallellt från framsidan till baksidan på toppen av din Honda CR-V. Två platshållare omslag kommer att vara placerad på varje bar.
2

Täck slutet av en skruvmejsel med en handduk för att undvika skador på toppen av din Honda CR-V.

3

Wedge den skruvmejsel under en av platshållaren omslag och långsamt bända upp locket. Tre kontakter sprids ut jämnt i platshållaren. Ta platshållaren locket och ställ den åt sidan. Upprepa detta steg för de övriga tre platshållare covers.
4

Förvara platshållaren täcker i handskfacket eller någon annan säker plats ifall du bestämmer dig för att ta bort din takräcke.
5

Placera rackmonterad märkt "Front" i de främre platshållare slots och rikta in den med bulthålen.
6

Leta brickorna och bultarna som följde med takräcke.

7

Slide en av brickorna på en av bultarna. Upprepa detta fem gånger.
8

Skruv tre av bultarna i bulthålen på varje sida av främre takräcket med 5 skiftnyckel mm Hex som medföljde takräcke. Dra åt skruvarna så att de sitter ordentligt. Använd en T-25 Torx nyckel för att dra åt bultarna. Ställ in vridmomentet på din nyckel till 7 kg. Var noga med att inte dra åt skruvarna.
9

Knäpp rätt ände locket på slutet av varje sida av racket. Du kan behöva att försiktigt trycka ner locket för att se till att den är ordentligt på plats.
10

Placera rackmonterad märkt "Rear" i de bakre platshållare slots och rikta in den med bulthålen.
11

Upprepa steg 6 till 9 för pakethållare.
12

Dra försiktigt på de främre och bakre takräcken för att säkerställa att de är låsta ordentligt på plats på toppen av din Honda CR-V. Om du upptäcker att takräcken är löst, överväga att ställa din T-25 Torx nyckel till 8 kg. och dra åt alla skruvar lite mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88417.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.