Vad är lagligt Tint?

Lagar om fordonet Färgtoning regleras av varje stat, med variationer på koder inom varje stat. Information kan hittas under statens lagar och förordningar trafik och fordon avsnitt. Några webbplatser har sammanställt regler Färgtoning från varje stat att bistå i due diligence. Mörker av Tint

Sikt ljustransmission procentsats (VLT) används för att mäta mängden ljus som släpps genom det tonade fönstret. För att undvika en stämning, toning behöver bo i omkrets som krävs av statliga koder. Av säkerhetsskäl kräver ljustransmission för främre fönster mer synlighet än rygg, sido-och bakrutor. Vissa stater tillåter "limo" nyans till baksidan och bakrutor, men inte vindrutan eller windows front. Inspektion av ljustransmission sker med en nyans mätare som används av brottsbekämpande att avgöra om fordonet är i överensstämmelse.
Typer av Tint
Tillverkas

Färgtoning ofta används På nyare bilar under tillverkningsprocessen och uppfyller gällande krav. Ton tillämpas av ett företag eller en person anses "eftermarknad." Statliga föreskrifter genomdriva solskyddsfilm ark - tillfälliga nyanser solskyddsmedel anbringas på glasrutor och band skugga - som placeras på vindrutan. Rött, ogenomskinlig och reflekterande nyanser, såsom spegel eller glas, har stränga krav för användning på fordon.
Tint Enforcement

Färgtoning som inte uppfyller statliga regleringar kan bli föremål för böter inte enbart på fordonets ägare, men installeraren, säljare, distributör och tillverkare av färgton produkten. Till exempel i Louisiana, är brottslingar förväntas betala böter på mellan $ 150 till $ 300 för förare och $ 1000 eller mer för privatpersoner och företag i nyans industrin. Undantag kan koden för förare med medicinska tillstånd med bevisbara dokumentation.
Laglig eller olaglig Tint

En legitimerad professionell kan avgöra om bilens nyans i överensstämmelse med statens lagar. I statens avdelning för motorfordon ger en lista på privata inspektörer som administrerar ljustransmission testning. Medan en stat kan anse fordonet lagligt, en annan kanske inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89577.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.