Efter Market avgassystem tips

Nej anpassad bil är riktigt komplett utan en anpassad slutrör eller uppsättning av tips. Även tillsats av snyggare avgassystem tips inte kommer att öka bilens prestanda, de är ett enkelt och ekonomiskt sätt att piffa upp utseendet på bilens avgassystem. Var man hittar dem

grund av populariteten av eftermarknaden avgassystem tips, de är tillgängliga från många källor. Online finns det många stora företag, såsom Summit Racing som distribuerar bara om någon gjorde dricks. Du kan också gå direkt till tillverkarnas webbplatser. Ett annat bra ställe att hitta eftermarknaden tips är eBay, med ett stort urval att välja från. Som person är ett bra ställe att börja din lokala Biltema såsom NAPA eller en stor ljuddämpare shoppar. Den återförsäljare som säljer ditt märke och modell kan också ha ett urval av tips som utformats speciellt för din bil.
Stilar och utföranden
p Det finns ett enormt utbud av stilar och ytskikt i eftermarknaden avgassystem tips. De mest populära är krom och rostfritt stål, men kolfiber, svart krom och pulverlackerade tips också finns tillgängliga. De finns i runda, ovala, kvadratiska och rektangulära och ibland även formad som logotypen av bilen de kommer på, såsom Chevy bow-tie slutrör. Tipsen kan sluta i en vertikal öppning, en upp-vänt öppningen (kallas DTM-stil) eller ett snedstreck snitt. Beroende på vilken look du går för, det finns vassa tips samt fasade tips som presenterar en rullad kant vid öppningen. Om du försöker att fördjupa eller fyllig ut ditt avgasljud, prova en genljöd spets, som har extra material i spetsen för att ändra ljudet.
Hur man väljer en Exhaust Tip

När du väljer ett slutrör, anser bilens styling samt det år det gjordes. En klassisk skuch som en Triumph eller vintage Mustang förmodligen inte kommer att se rätt med en fyrkant, kolfiber tips men skulle se bra ut med en rund, dual-uttag, krom dricks. Om din bil är en modern sport kompakt eller sportbil som redan har vissa bitar kolfiber på det, kommer en kolfiber slutrör kompletterar förmodligen det.
Installation och skötsel
< p> Eftermarknad avgassystem tips är i allmänhet lätta att installera. Skjut in den nya spetsen över avgasröret tills det är i önskad position och dra åt skruvarna som följer med det. Bultarna kommer antingen dra åt en klämma som håller spetsen på eller gå genom spetsen och tätar mot avgasröret. Några tips måste svetsas på med en professionell ljuddämparen butiken om de inte är bolt-on tips. Verifiera detta när du köper them.Simply tvätta tips när du tvättar din bil. Om du har rostfritt stål eller krom tips, använd en hög kvalitet metall polish för att hålla dem ser nya.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88078.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.