Hur man bygger en glasfiber Body Kit

Body kit används för att ge bilarna en sänkt utseende utan att fysiskt behöva sänka bilen närmare marken. En bil som är närmare marken har mindre motstånd vilket potentiellt kan öka bränsleekonomi och användbar kraft. Du kan göra dina egna glasfiber kroppen kit hemma i ungefär två veckor. Trots att bygga en glasfiber kropp kit är enkel att arbeta med glasfiber tar en hel del tålamod och hantverksskicklighet. Saker du behöver
frigolit
Bondo
Sandpapper
Polyester Primer
Molding Wax
Resin harts
Polyester och härdare
Plast blanda koppar
Borstar
Glasfiber rulle
fiberglasmatta
Rakblad
trä mätsticka
Visa fler instruktioner
1

dra ut hur du vill att dina bitar att titta. Ägna särskild uppmärksamhet åt den plats där bultar och skruvar blir. Du kan kopiera utformningen av befintliga organ kit eller designa din egen. Om du väljer att göra designen helt egen, se till att det passar jäms med fordonet med alla skruvhålen uppradade.
2

Rista ett block av skumplast i den form du önskar. Du kan använda en kniv för att skära ut de stora bitar och sand in den design som du vill. Täck skummet i Bondo och möjliggöra god tid att torka. Torkning kan ta upp till en dag. Använd 220 grit sandpapper för att göra ytan fin och slät.
3

Spray på polyester primer. Det ska vara tjock i konsistensen och tillverkade för formar. Primern kan också ta upp till ett dygn att torka. Stressa inte torkningen så att primern inte spricker. Sand med 180 sandpapper och och framsteg till 1000 grit våtslippapper. Låt det sitta i 3-4 dagar medan vaxning det varje dag med mögel vax. Spray tre lager av verktyg gel och låt det sitta tills klibbig.
4

Applicera harts på klibbig verktyg gel. Separera glasfiber i små fibrösa trådar. Lay den på toppen av hartset. Använd en roller eller borste för att avlägsna luftbubblor under. Upprepa sex gånger för en fin tjock bodykit. Efter torkning i upp till två dagar, använda ett rakblad att ta bort bitar av glas som sticker ut. Använd en trä mätsticka för att försiktigt bända ut din pjäs. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89407.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.