Monteringsanvisning för Dee Zee fotsteg

Dee Zee är ett amerikanskt företag som gör eftermarknaden tillbehör för lastbilar och terrängbilar som verktygslådor, golvmattor och fotsteg. Förare av även små pickup bilar eller terrängbilar vet steget upp för att nå hytten, liksom steg ner för att lämna hytten, kan vara ganska långt. Med installationen av en uppsättning av Dee Zee fotsteg, kan du göra in-och utpassering ur bilen mycket lättare och säkrare. Saker du behöver
Brukskniv
stjärnskruvmejsel
3/8-tums skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
18 mm skiftnyckel
Visa fler instruktioner

1

tag gummikolven-tätning packning och skjut på den på läppen på toppen av fotsteget tills den sitter ordentligt. Skär försiktigt överflödig längd packning av med en mattkniv.
2

Vänd fotsteget över så att undersidan är vänd uppåt. Lokalisera de två spåren i kör längden på botten av fotsteget parallellt med varandra. Skjut cheferna för tre ¾-tums sexkantsbultar (medföljer fotsteget installation maskinvara) i ett av facken och ytterligare tre bultar i den andra kortplatsen. Skjut bultarna i tillräckligt långt så att de inte kommer att glida tillbaka ut medan du hanterar fotsteget.
3

Säkra kör cap ombord till den bakre kanten på fotsteget med skruvarna tillhandahålls och dra åt med en stjärnskruvmejsel.
4

Fäst stänkskydd till framkanten av fotsteget med de medföljande skruvarna och dra åt med en 3/8-tums nyckel eller hylsa och spärrnyckel skiftnyckel.
5

krypa under sidan av bilen och ta bort den främre, center och bakre husbultarna mount med en 18 mm nyckel eller hylsa och spärrskaft. Kasta inte skruvarna, eftersom de kommer att återanvändas för att installera fotsteget fästen.
6

Rada upp monteringshål en av fotsteget fästena till bolt hål i en av kroppen fästen som du tog bort bultarna. Kör den ursprungliga monteringsbulten genom monteringshålet och dra åt den med en nyckel eller hylsa och spärrnyckel. Upprepa detta steg för att installera de två återstående fästena.
7

Håll den hopsatta fotsteget upp till de fästen. Skjut bultarna i spåren på undersidan av fotsteget förrän de radas upp med hålen i fotsteget parentes.
8

Place plana brickor och muttrarna (medföljer installationen hårdvaran) på de utskjutande ändarna av bultarna och dra åt med en hylsa och spärrnyckel att säkra fotsteg på plats.
9

Upprepa alla steg för att montera och installera den andra fotsteget till den andra sidan av fordonet . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88552.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.