Hur man gör Automotive Pinstriping

Pinstriping kan lägga estetiska värde och karaktär till varje bil yta. Lägg enkel, dubbel eller tom tredubbla ränder på båda sidorna av en bil. Lägg en dekorativ pinstripe till huven eller bålen, eller lägga pinstripes på taket av bilen. Pinstriping kan appliceras över en befintlig rand, eller en rand kan tillsättas till ytan färg. Pinstriping kit inkluderar antingen isoleringstejp eller färg och penslar. Saker du behöver
Icke-silikon Cleaner Review Luddfria handdukar
Rakblad
skiktning tejp
självhäftande kritstreck eller bil färg
Pinstriping pensel
Visa fler instruktioner
självhäftande Pinstriping
1

Rengör ytan vara pinstriped. Ta vinyl pinstriping genom att lyfta en kant och skalar bort det eller skjuta ett rakblad ner längden på strecket. Applicera värme från en hårtork till rand för att göra det lättare att ta bort. Målad rand borttagning kräver stora kropp arbete inklusive slipning av rand, ommålning och restriping bilens yta. Täck en befintlig målad rand med lim pinstriping eller måla istället.
2

Välj platsen för rand på bilen. För att bestämma position, använda positionen av den gamla pinstripe, om tillämpligt. Du kan placera pinstripes var du vill på bilen, men är den vanligaste ståndpunkten en tum nedanför toppen av fendrar, följer kroppens linje på den sida av bilen Addera 3 Skala bort underlaget på remsan tillräckligt för att anbringa slutet av rand på sidan av bilen nära antingen kåpan eller bålen.
4

Håll kritstreck tätt ovanför ytan vara pinstriped. Undersök position kritstreck att säkerställa att den är rak innan du skalar bort den uppbackning och trycka fast den på bilen. Arbeta långsamt, en kropp panel i taget.
5

Kör ett finger ner längden på kritstreck efter det fästs på bilen, trycka ordentligt.
6

Skär kritstreck på luckorna i karossdelar, såsom dörrar, med ett rakblad.
7

Ta bort den genomskinliga filmen från toppen av kritstreck.

Målade Pinstriping
8

Bestäm positionen för kritstreck på bilen. Använd den befintliga kritstreck som en guide, om tillämpligt.
9

Rengör området vara randig med en icke-silikon rengöringslösning och en handduk. Torka noggrant.
10

Fäst randigt band, som kommer att användas som en guide, utmed längden av kroppen av bilen i det önskade läget.
11

Anbringa striping tejp över eller under den första striping tejp linje till den önskade bredden. Upprepa för extra ränder.
12

Måla utrymmet mellan striping tejp linjer med en pinstriping pensel och billack. Se till att färgen täckningen är klar. Ta det randning tejpen när färgen är torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88349.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.