LED Light Bar Installation

LED-ljus barer är gjorda för att öka auto ljus, särskilt på baksidan ändarna av pickup lastbilar. Dessa ljus barer fäster vid de bakre stötfångare och ger extra belysning så andra förare på vägen ser lastbilen på natten eller dåliga ljusförhållanden. Det finns olika metoder för installation för olika beslutsfattarnas produkter lätta bar, men alla samma grundläggande formel. Installationen bör ta ca 30 minuter i ett hem butik. Saker du behöver
Borrmaskin och bits
Phillips eller skruvmejsel (tillval)
svart eltejp
sax eller mattkniv
Crimpers
Visa fler instruktioner

1

Rengör området på stötfångaren där LED-ljus bar är installerad. Använd tvål och vatten och en svamp för att rengöra. Låt området torka.
2

Borra upp Skruvhål på stötfångaren med borrmaskin. Skruva LED-ljus bar på stötfångaren via borrade ut hålen. Alternativt, använd dubbelhäftande tejp medföljer LED-ljus bar monteringssats.
3

Plug LED anslutningar ljus bar i ljuset tråd pluggar om din lastbil eller auto har en dragkrok och lätta pluggar. Om den inte gör det, justera varje färgad tråd på LED-ljus bar på samma färgade kabeln på lastbilen eller auto ljus sladdar nära mitten av stötfångaren. Till exempel, vrid och anslut den gröna kabeln till grönt, gult till gul och vit till vit.
4

Placera en bit svart eltejp över trådarna och pressa ner.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89451.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.