Hur Wire elbroms Controllers för en Ford

Vissa Ford-modeller klarar av att dra stora belastningar, särskilt F-250 och F-350 pickuper. Dessa fordon är utrustade med dragkrokar och kan hantera en hel del vikt på skumt. Men att vikten blir svårt att styra ibland, och när den gör det, är ett alternativ att lösa problemet att installera en elektrisk broms controller. Dessa ansluts till fabriken ledningar och tillåter dig att sakta ner bromsarna på trailern i harmoni med bilen. Installera en tar ca en timme. Saker du behöver
Brake controller kabelnät
Elektrisk broms controller
Själv Drill
skruv
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet. Dra ut fickan under klimatkontroll med fingrarna. Ta bort pluggen på baksidan av fickan, vilket fabriken broms controller sele.
2

Hitta en plats att montera den elektriska bromsen controller på instrumentbrädan, helst nära fickan i instrumentbrädan. Koppla in bromsen controller ledningsnätet till fabriken broms controller sele med händerna. Kör den andra sidan av ledningarna till monteringsplatsen för broms controller.
3

Montera fästet broms controller i instrumentbrädan med borrmaskin och självgängande skruvar. Montera bromsstyrning i hållaren med Phillips-skruvmejsel. Koppla in bromsen kabelnätet till baksidan av bromsen regulatorn med fingrarna. Installera fickan tillbaka in i instrumentbrädan för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89333.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.