Så här ansöker Vinyl Pinstriping

Gör din bil i centrum genom att lägga vinyl dekaler till din bil. Vinyl kritstreck dekaler är smala ränder som kan läggas till valfri del av din bil för att lägga stil och sophisitaction till din resa. Många fordon redan kommit med en vinyl pinstripe, men om din inte, komma igång direkt för att ge din resa en ny, elegant utseende. Saker du behöver
Maskeringstejp
ren handduk
Visa fler instruktioner
1

Förbered ytan på din bil innan du applicerar kritstreck. Rengör ditt fordon med hjälp av bil tvål och vatten för att säkerställa smuts och damm inte hindrar vinyl kritstreck fastnar på ytan på din bil. Torka bilen helt med en torr, ren handduk. Tvätta händerna, ta bort eventuella oljor eller smuts, så att de inte hindrar limmet från att bilda en stark bindning gång på fordonet.
2

Mark punkterna på din bil där kritstreck kommer att inledas och sluta använda små bitar av maskeringstejp.
3

Placera vinyl pinstripe dekalen tejp i början markör på din bil. Dra av hörnet av vaxet uppbackning papper och hålla den kritstreck på ditt fordon vid första märket.
4

Använd ena handen för att dra tillbaka papperet vax uppbackning och den andra för att styra kritstreck över bilen för att se till att det används i en rak linje. Applicera kritstreck längs ytan på din bil i sektioner för att förhindra vinyl kritstreck från stretching. Passa varje avsnitt av vinyl pinstripe att fortsätta tillämpa bandet i en rak linje. Tillämpa de avsnitt av vinyl kritstreck tills du har nått den avslutande markör.
5

Använd fingrarna för att försiktigt knacka på kritstreck för att säkerställa en stark bindning bildas mellan tejpen och ytan på din bil . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89653.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.