Instruktioner för att installera ytterligare ett blad på en Silverado

Chevrolet Silverado är en populär bil bland alla typer av bil byggare och allmänna entusiaster. Vissa människor gillar att lyfta sina lastbilar för att gagna markfrigång för terrängförhållanden. Ett sätt att göra det för bakfjädringen är att lägga en add-a-leaf. Detta lägger till den utlagda blad-fjäderpaketet, lyfta upp den bakre delen av trucken i processen. Detta projekt kan ta ett par timmar att göra, men det är inte tekniskt svårt att åstadkomma om man har de rätta verktygen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Flathead skruvmejsel
Två C- klämmor
Add-a-leaf kit
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre änden av Silverado med domkraften. Place jack står under bakaxeln samt den bakre delen av ramen. Ta bort de bakre däcken och flytta dem från närområdet.
2

Unbolt U-bultarna som förbinder de bladfjädrar till axeln med 1/2-tums Ratchet och uttag. Säkra de C-klämmorna på vardera sida av kolven på mitten av den blad-fjäderpaketet. Unbolt centrumskruven på bladfjädring pack med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sakta lossa C-klämmor för att frigöra spänningar på bladfjädern pack.
3

Håll add-a-leaf upp mot bladfjädring pack och lokalisera det utrymme där den kommer att sitta , vilken bestäms av längden på den add-a-leaf i jämförelse med lager blad. Den Add-A-Leaf bör vara mindre än bladfjädern ovanför och längre än den under den. Skjut add-a-blad mellan de enskilda blad på blad-fjäderpaketet.
4

Skjut en skruvmejsel i centrumhål på blad-fjäderpaketet tills det går hela vägen genom alla centrumhålen på förpackningen. Dra ner på förpackningen bladfjädern med de två C-klämmor, och se till att centrumhål riktas genom justering av skruvmejsel som behövs. Sedan bult i mitten bulten med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
5

Installera U-bultarna på axeln med 1/2-tums Ratchet och uttaget. Installera de bakre hjulen med däcket järn och lyft av trucken bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88383.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.