Instruktioner för hur man montera en EZ-Mount klassisk på en Diamond Edge snöplog

EZ-Mount Classic är husaggregat används för att snabbt fästa och lossa en plog från framsidan av ett fordon. Det finns bara tre steg, varav endast en kräver lite tunga lyft. Medan processen är enkel, är det enklast att göra med två personer. Upphakning ett fordon till en plog med EZ-Mount Classic församling tar mindre än fem minuter. Hissen ram fäster klykan ram på plogen, krokar A-ram fäst till lastbilen till hissen ramen, är de hydrauliska slangarna ansluten och kraftkällan är inkopplad Instruktioner
1

Stå på ena sidan av hissen ram med din partner på andra sidan. Använd en rak rygg och böjda knän för att lyfta ramen och skjut rören lyftramen i rören på klykan ramen på baksidan av Diamond Edge snöplogen. Passa in hålen i rören lyftramen med de av de gaffelorgan rören. Säkra lyftramen på plats genom att skjuta ledtappar i hålen i klykan rör, genom rören lyftramen och ut de andra hålen i gaffellänkar rören.
2

Dra fordonet i bakom plogen och lyft i ramen. Har din partner hänvisa dig när du butt A-frame mot hissen ram. Rikta in hålen i plattan av A-frame med dem i hissen ram. Skjut gångjärnstappar in i A-frame och via hissen ram.
3

Koppla den elektriska anslutningen från grillen av fordonet till utloppet ligger på den elektriska hydraulaggregat i hissen ram. Anslut hydraulslangarna löper från hissen ramen för A-frame.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89708.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.