Hur man installerar LED-lampor på en Ford Mustang 5.0

Lika viktigt som att förbättra det yttre av en Ford Mustang 5.0 är lyser upp dess inre. Bland de billigaste, men ändå mest tilltalande, uppgraderingar till interiören är tillägget av LED-lampor i kombiinstrumentet. LED står för "Light Emitting Diode." Lysdioder avger ett mer intensivt ljus än beståndet glödlampor från tillverkaren. Du behöver
T-15 Torx skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Flat- skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort den svarta - eller negativa -. batterikabeln från bilens batteri, följt av pluskabeln Detta kommer att förhindra skada bilens elektriska komponenter om en oavsiktlig marken uppstår. Dessutom kommer det att hålla airbagarna laddas ur om den felaktiga brytaren stötte.
2

Dra strålkastaren knoppen ut och ta bort den. Tryck låset fliken på insidan kanten av ratten inåt med en liten platt skruvmejsel. Vredet kommer sedan dra rätt utanför stolpen.
3

Ta bort bezel locket med en stjärnskruvmejsel. Den skruvar som håller ramen på plats är i topp, uppåt. Ta ut de tre skruvarna och ta bort luckan. Ställ in den på en säker plats för att förhindra den från att bli skadad.
4

Ta bort de fyra Torx-skruvar runt mätaren klustret med en Torx-skruvmejsel. Dra klustret ut medan luta botten av mätaren inställd uppåt.
5

Koppla den svarta kabeln kontakten fäst på baksidan av mätaren klustret. A andra kontakten, oftast vit, också måste kopplas bort från baksidan av panelen. Med de två pluggarna bort, ta mätaren klustret ur instrumentbrädan och ställ den vänd nedåt på en mjuk yta.
6

Vrid fem lamphållare ur mätaren klustret genom att vrida dem ett kvarts varv moturs. Ta den gamla lampan ur varje innehavare och infoga en ny LED-lampa. Sätt tillbaka lamphållare i mätaren klustret och installera mätarna tillbaka i instrumentpanelen.
7

försiktigt men bestämt trycka tillbaka de svarta kontakterna och vita kontakterna på plats på baksidan av mätaren klustret. Montera klustret i instrumentbrädan och fäst med de fyra Torx-skruvar bort tidigare .
8

Montera locket Mätartavla och strålkastare vredet i omvänd ordning som de togs bort.
9

Anslut den positiva, och sedan de negativa, batteriledningar till batteriets poler. Slå på strålkastarna och testa den nya LED-lampa installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88387.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.