Hur får man en tavla Specialty licens i Montana

Om du bor i Montana och vill vamp upp din bil, varför inte investera i en specialitet registreringsskylt? Montana erbjuder en massa plattor specialitet licens som man kan dekorera bilens exteriör. Välj från jordbruk, konst och kultur, college, utbildning, myndigheter och samfund, museer och historia, sport och många fler. Läs vidare för att lära sig mer. Instruktioner
1

Logon till Montana: s officiella hemsida mt.gov.
2

Klicka på "statliga myndigheter" och "Motor Vehicle Division" under "Department of Justice." Addera 3

Välj "registreringsskyltar." Läs de allmänna regler och förordningar som styr förvärv registreringsskylt.
4

Scrolla ner till "Plate Design och avgifter." Välj tallrikar specialitet licens som du är intresserad av att få. Läs om den specifika information som presenteras för varje platta, inklusive avgifter, behörighetskrav och kontaktinformation.
5

Välj en tallrik specialitet licens att förvärva. Ring, skriv eller maila specialitet registreringsskylt s sponsring organisation och begära att en ansökan för plattan att skickas till dig.
6

emot ansökan och slutföra det. Samla alla stödberättigande dokumentation, om det behövs. Om du är intresserad av att förvärva militära registreringsskyltar, få försvarsdepartementet dokument, ett dokument med uppgifter om omständigheterna kring utskrivningen eller en förnyad värvning formuläret.
7

Maila ansökan till den sponsrande organisationen.

8

få ett godkännande meddelande från den sponsrande organisationen.
9

Ta godkännande meddelande, en kopia av bilens nuvarande registreringen och giltig legitimation till ditt län kassör kontor. Skicka in alla former och fylla eventuella återstående ansökningar.
10

betala alla avgifter.
11

Skaffa din tallrik specialitet licens efter några veckor och använda. Om du har utfärdat ett tillfälligt tillstånd registreringsskylt i stället för din specialitet tallrikar, utbyte tillståndet för de permanenta specialitet plattorna vid att plocka upp dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87766.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.