Hur man splitsar släpvagnskablage Into ett bakljus

stater och kommuner mandat att släpvagnens måste ha fungerande indikator och bromsljus. Om din bil eller lastbil inte är utrustad med en släpvagnskablage kontakt, kan du fortfarande dra en släpvagn genom att utnyttja bilens bakljus ledningar. Jobbet förenklas genom användning av ett bakljus omvandlare som ansluts till bilens ledningar och slutar i en fyra stift platt trailer kontakt. Saker du behöver
bakljus converter kit
Drill och lite
Skruvmejsel
Scotchlock trådanslutningsdon
buntband eller eltejp
Visa fler instruktioner
1

Hitta en bra plats för kabeldragning omvandlaren nära ledningarna som leder till vänster bakljus. Beroende på ditt fordon, kan detta vara under bilen vid ramen eller i bagageutrymmet. Fäst den vita jordkabeln till en ren metall objekt på bilen och fäst den med en självgängande skruv.
2

Leta bilens vänster tråd blinkers. Anslut denna kabel till den gula omvandlaren tråd med en sladdkopplingsdon. De Scotchlock kontakt klämmer samman trådarna utan att behöva klippa och skarva den befintliga fordon tråd.
3

Leta bilens vänstra bakljus tråd, och ansluta den med bruna omvandlare tråd med en tråd kontakt.
4

reda på om din bil använder separata lampor för tur-och stoppsignaler, som är känd som en tre-ledarsystem. Om så är fallet, lokalisera den vänstra tråden bromsljus och bifoga det till den röda omvandlare tråd med en sladdkopplingsdon.
5

Route omvandlarens gröna kabeln till den högra sidan av fordonet. Leta rätt tråd blinkers och anslut den till omvandlarens gröna tråd.
6

Säkra alla kablar på plats med buntband eller eltejp. Det bästa sättet att testa ledningar är att koppla in en trailer och observera att bilens signaler korrekt överförs till släpfordonets bakljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89267.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.