Hur man installerar Rampage Dimljus

Rampage produkter erbjuder ett utbud av eftermarknadsprodukter, såsom dimljus, för jeepar, pickuper och terrängbilar. Dimljus ger större synlighet i dimmigt, molnigt väder och ingår på många bilar, men är ett retrofit option på andra, särskilt om de är specialiserade eller uppgraderade enheter. Rampage erbjuder idag dimstrålkastare för Jeep JK, Wrangler och vissa nyttofordon (UTV). Lamporna kommer oftast i ett kit som innehåller två dimljus, relä, nödvändiga kablar och invändig omkopplare. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Vehicle bruksanvisning
Rampage dimljus kit
Phillips-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta upp fästpunkterna för dimljus, vilket för de flesta fordon är i stötfångaren. Områdena är lätt identifierbara eftersom de kommer att omfattas av två runda plastskivor i samma storlek som dimljusen.
2

Pop ut plastskydden med fingrarna eller en platt skruvmejsel. Tryck eller bända dem att bryta sina plast hållare och ta bort dem.
3

Montera fixtur parentes i öppningarna. De bör passa in lätt om du köpt rätt lampa kit för din bil. Lossa skruvarna och dra sedan åt dem när de armaturer är på plats. Fäst kablarna till inventarier genom att sätta de små kontakterna på baksidan av varje.
4

Kör trådarna upp från stötfångaren till fordonets säkringsdosa (se bilens instruktionsbok för den exakta platsen ). Satsen tillverkarens installationsanvisningar skall innehålla ett diagram som illustrerar den enklaste vägen från lamporna till säkringsdosan.
5

Anslut lampan kablarna till reläet via plastkontakter och fäst reläet kabeln till säkringen lådan. Den exakta anslutningspunkt på säkringsdosan varierar beroende på fordonet. Se bilens bruksanvisning och tillverkarens installationsanvisningar för dess plats.
6

Dra kabeln från lamporna till reläet genom att mata den genom samma öppning i brandväggen att andra fordon ledningar passerar.
7

Se installationsguiden för att hitta en lämplig plats för dimljuset switch, som vanligtvis är på eller i närheten av instrumentbrädan. Detta bör ha ett plasthölje som kan poppade ut med fingrarna eller en skruvmejsel.
8

Dra kabeln genom instrumentbrädan så att den kommer ut på dimljuset avkännarfästen område. Anslut kabeln på baksidan av omkopplaren.
9

Skjut växeln i. Det kan låsas automatiskt, eller har en fästskruv liknande den på beslagen dimljusen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89388.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.