Instruktioner för Night Stalker Roo Lites

Nightstalker gör eftermarknaden belysning för auto och lastbil användning. Roo Lites säljs i set om två, och montera på den främre stötfångaren för din lastbil, auto eller SUV. Roo Lites är riktning justerbar, så att du kan använda dem för off-road bruk och vilda observation, namnet "Roo Lite" kommer från lampor som används i Australien som är monterade på lastbilar fronter för känguru spotting och jakt. Installera och anpassa en uppsättning Roo Lites till din bil för extra belysning och off-road säkerhet. Saker du behöver
Marker
Måttband drill
Ström med bitar
Justerbar Zip skiftnyckel
slipsar
Visa fler instruktioner
1

Rengör den främre stötfångaren av fordonet. Mät och markera avstånd du vill att Roo Lites på den främre stötfångaren, placering bestäms av dina inställningar för ljus riktning. Använd markören för att göra en liten indikator prick på stötfångaren. Var noga de Roo lamporna inte blockerar bilens original strålkastare.
2

Borra ut de markerade hålen på stötfångaren med samma storlek bit som passar till skruvarna med Roo Lite. Vanliga storlekar för Roo Lites är 10mm eller 13mm. Storleken beror på Roo Lite kit som det finns olika storlekar.
3

Skjut Roo Lite monteringsfästen på stötfångaren och rikta in hålen på stötfångaren mot hålen på fästena . Skjut brickorna och bultarna genom hålen och dra fast muttern med skiftnyckeln.
4

Skruva objektivet på fästet bar och se till att de dubbla O-ringar tätar gängorna, hålla linsen vattentät och skyddad.
5

Justera linserna till önskad riktning. Dra åt sidan fästskruvar när du är nöjd med anpassningen av linserna.
6

Wire lamporna till bilens batteri och elsystem. Håll kablarna borta från motorns rörliga mekanismer och köra kabeln jordanslutning till den svarta negativa batteripolen.
7

Zip-slips trådarna till fasta anslutningspunkter på fordonets ram som en redundans för säkerheten . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89695.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.