Om Florida Window Tinting Lagar

Fönster nyanser är populär i Florida, där starkt solljus kan skada klädsel, tona ut ljusa färger, och snabbt omvandla slutna auto interiörer i fyrhjuliga ugnar. Men i Florida, som i alla 50 stater, styr lagen användningen av och kvaliteten på fönster toning och solskyddsmedel material. The Sunshine State är Färgtoning lagar, som reviderades 1991, visas under Florida stadgar avsnitten 316,2952 till 316,2956. Relativ Reflexionsförmåga

På den främre vindrutan, gör staten en original tillverkarens nyans band överst "AS1" regionen bara. Det kan inte finnas någon annan nyansering av den främre windshield.Front sidorutor kan ha transparent toning med maximalt 25 procent reflektionsförmåga. Färgad toning är inte tillåtet. Baksidan och bakruta toning kan vara högst 35 procent reflektionsförmåga. Alla bilar med anpassade fönster toning måste bära en etikett på insidan vänster dörrposten, uppräkning av färgning eller film produkt används och namnet på den person eller företag som gjorde installationen.
Visible Light Transmission

Staten reglerar även fönster toning mätt som andel av synligt ljus. Detta är ett mått på den mängd synligt ljus som transmitteras av materialet genom fönstret in i kupén. Av Florida lag måste synligt ljus vara minst 28 procent genom de främre sidorutorna, och minst 15 procent genom tillbaka sidorutor och bakrutor. Multi-purpose personbilar måste ha minst 6 procent transmission på baksidan och bakrutor.
Perforerad Screening

Perforerad solavskärmning kan ha högst 35 procent reflektionsförmåga och måste ha minst 30 transmission procent ljus. Perforerad solavskärmning som innehåller ljusare och mörkare områden, och varierande reflektionsförmåga, mäts genom att beräkna ett genomsnitt av reflektionen över 16 lika delar, av vilka ingen får vara mer än 50 procent reflekterande.
En icke rörligt Brott

Överträdelser av lagen behandlas som en noncriminal, icke rörligt trafikförseelse och straffas av en muntlig varning eller en biljett. Försäljning eller installation av solavskärmning som inte uppfyller Florida riktlinjerna är straffbart som ett andra klassens förseelse.
Undantag från reglerna

Lagen gör undantag för förare med medicinska tillstånd som kan kräva sina bilar för att kraftigt begränsa den mängd ljus som släpps in i bilen. I dessa fall staten utfärdar medicinska dispenscertifikat. Det finns heller inga begränsningar för solavskärmning för fordon brottsbekämpning, varav några är utrustade med fönster som helt återspeglar utanför ljus, vilket gör deras interiörer osynliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87883.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.