Hur man har en Taklucka Installerad

Du kanske inte känner till att det finns eftermarknads taklucka produkter tillgängliga för nästan alla fordon på vägen. Välja en taklucka och hitta en butik där du kan få en installerad är inte nödvändigtvis en svår uppgift. Instruktioner
Hitta en butik
1

Fråga din återförsäljare eller mekaniker att rekommendera en eftermarknad tillbehör butik som bär och installerar soltak. Tro det eller ej, kan många av de sunroofed bilar du ser på bilhandlare inte har haft att takluckan då fordonet levererades från fabriken. Istället handlare hyr ofta butiker att installera soltak.
2

Prata med vänner som har köpt en taklucka och hade det installerat på sin bil.
3

Titta i Gula Sidorna under "Automotive Tillbehör", "Butiker Radio", "Bilverkstäder Stereo", "Trim och Butiker Klädsel" eller "Butiker Glas."
4

Besök en butik och avgöra om de gör ett fullgott arbete.
Göra Deal
5

Bestäm hur mycket pengar du är villig att spendera för att takluckan och dess installation. Priset är brett, från $ 300 till $ 1000.
6

Bestäm vilken typ av taklucka du vill. Det finns en mängd olika soltak tillgängliga inklusive: Pop up soltak som vent på baksidan och har en löstagbar glasskiva, tilt och skjut eller spoiler soltak som vent som en pop up sedan glida över fordonets tak, inre tryckknapp soltak som presenterar en panel som sänker och glider mellan den yttre taket och innertaket av fordonet, fällbara soltak som funktionen rag-top skjutreglage, topslider soltak som bild öppen i skenor över taket på fordonet. samt flyttbara soltak panel

7

Bestäm vilka funktioner du vill ha. Varje sort kommer med ett sortiment av funktioner, allt från en grundläggande vent eller manuell modell till en fullt utvecklad elektroniskt styrd enhet. Soltak också komma med en mängd olika tillbehör, inklusive ett sortiment av nyanser och inbyggda lampor som fungerar som takbelysning.
8

Rådgör med installatören så att rätt storlek.
9

Fråga om garantin. De flesta soltak komma med någon form av garanti till den ursprungliga ägaren mot defekter. Många soltak har vattentäta garantier som täcker vatten mellan glaset och tätningen.
10

Välj och köpa takluckan och har butiken installera det. En genomsnittlig installation kan göras på mindre än en dag. Många modeller tar bara två timmar att installera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87712.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.