Instruktioner för att installera en Reese Hitch Chevy HHR

Den Chevy HHR är en liten, femdörrars bil som har retrostil. De äldre fordon som HHR påminner haft stora motorer, bakhjulsdrift och separat kropp-on-frame konstruktion. Den HHR använder en tvärgående monterade, fyrcylindrig motor som driver framhjulen och har styckegods kroppen konstruktion. Reese är ett företag som tillverkar släp tillbehör för de flesta fordon. Montering en Reese Draw Tite dragkrok på en HHR bör ta cirka två timmar. Saker du behöver
1/2-tums borr
Borrmaskin
Momentnyckel
Hack sågklinga (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och låt avgassystemet svalna ordentligt. Skjut under den bakre av fordonet och lokalisera gummit isolatorer som håller fast bakre ljuddämparen och avgasröret till undersidan av bilen. Skjut hakade ändar ljuddämparen parentes off av isolatorerna och låt ljuddämparen och avgasröret hänga ner och ur vägen.
2

Lokalisera bakersta hålet i botten på ramen järnväg på passagerarsidan av bilen. Sätt ett ½-tums borr i en borrmaskin. Borra i hålet i ramen järnväg för att förstora den till ½ tum i diameter.
3

Infoga en vagn bulten i hålet i en bult blocket. Sätt i bulten och blocket i den stora bedöma hål i en av de rambalkar. Fisk bulten och blocket i monteringshålen i botten av ramen skenan så att den gängade änden av bulten skjuter ned genom monteringshålet. Upprepa detta steg för att installera en bult och skruv blocket i de tre återstående fästhålen (två per bildruta järnväg).
4

Håll ljuddämparen nedåt medan du skjuter skumt ovanför ljuddämparen, se till att bultarna installerade tidigare skjuta ut genom monteringshålen i kopplingen. Placera en bricka och mutter över den gängade änden av varje bult och dra åt dem med fingrarna.
5

Skjut skumt mot passagerarsidan av bilen och håller upp den mot botten av stammen pan . Dra åt muttrarna med momentnyckel till 75 pund-fötter.
6

Håll ljuddämpare och avgasrör upp till botten av bilen samtidigt som du drar krokarna på ljuddämparen monteringsnitarna tillbaka i hålen i botten av gummi isolatorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89052.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.