Hur man installerar ett trådlöst Back-up kamera

Trådlösa back-up kameror är bara trådlöst mellan instrumentbrädan monterad skärmen och kameran på baksidan av fordonet. Kameran måste fortfarande kopplas in efter makt och att vara påslagen. Vanligtvis kameran kommer att utnyttja bilens backljus krets för båda. Kameran piggy ryggar på baksidan lampans effekt och bekvämt makten endast tänds när fordonet är i omvänd. Saker du behöver
skiftnycklar
Skruvmejslar
Borr och bits
Isoleringstejp
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Lossa bakre registreringsskylt bultar eller skruvar och ta bort registreringsskylten. Sätt i bultarna registreringsskylt eller skruvar genom hålen på kameran. Du kommer att använda de fästen registreringsskylt för att montera kameran. Rikta registreringsskylten med kameran i läge och bult eller skruv montering på fordonet.
2

Bestäm vägen för kabeln som löper från kameran till den omvända belysningskrets. Du kan borra ett hål eller använda licensen hålskivan ljus. Om du borrar ett hål, kolla bakom området först och sedan in den medföljande genomföringen för att förhindra friktion och väder penetration till fordonet. Dra kabeln genom genomföringen och kör det till en omvänd ljus.
3

bort den negativa kabeln från bilens batteri och sedan ta bort den omvända glödlampa från sin sockel. Skarva den röda kabeln från kameran på den röda kabeln som går till den omvända ljus uttaget. Gör likadant med den svarta kabeln. Du kan bara beröva en kvarts tum av plastbeläggning av tråden och linda nakna kamera-ursprungsmaterial tråd runt den skalade delen. Täck med isoleringstejp.
4

Byt ut glödlampan och byt ut den negativa kabeln till batteriet. Slå på bildskärmen och justera vinkeln på kameran så att ögat pekar på baksidan. Pipan av kamerans lekare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88238.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.