Hur man installerar Självhäftande Pinstriping

Pinstripes används längs sidorna och uppresningar av fordon för att ge en illusion av längd och visuellt intresse och överklagande. Självhäftande pinstripes är gjorda av vinyl och vissa har reflekterande material. Dessa stilar finns i en rad olika färger och mönster som taggtråd eller linjer kedja. Bredder varierar vanligtvis mellan 1/4-tums till 5/8-tums för smala ränder, eller så bred som 2 inches. Oavsett om du ska byta ut utslitna ettor eller sätta på din första set, alltid se till att helt inrikta självhäftande materialet innan säkra den på plats. Saker du behöver
måttstock
Pinstripe tejp
Sax Penna
eller blad
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera en mittpunkt längs sida av fordonet där du vill installera kritstreck och göra en lätt horisontell linje med en penna. Håll måttstock i ett horisontellt läge med början vid centrumpunkten och rita ljusa linjer längs fordonets sida. Mark 3-tums linjer vid ca 12-tums mellanrum.
2

flytta till vänster och sedan till höger om mitten till fullo markera kritstreck längd för att du gör raka linjer. Markera slutet platser för pinstripes längs sidorna, fendrar och huvar. Upprepa samma mätning och märkning steg på den andra sidan av fordonet.
3

Ta bara en liten del av det bärande på självhäftande pinstripe tejp rulle och lägga fram det på ena änden av markeringarna på fordonet. Dra av mer uppbackning som du fortsätter att trycka på kritstreck tejpen på plats längs med fordonet, tills den motsatta änden nås. Låt kritstreck bandet att förbli undervisas som du please det på, men inte sträckt.
4

Klipp ändstycket med en sax. Ta tapetknivar eller en X-acto kniv att skära streck i kanterna mellan dörrpaneler och fendrar. Öppna dörrarna och tryck Pinstripe ändarna ner längs kanterna för att uppnå en kontinuerlig utseende. För en segmenterad utseende, tillåta en liten lucka på varje panel avsnitt genom att skära en 1/4-tums bit utanför varje ände.
5

Lägg till eventuella ytterligare rader med streck över eller under den första rand returresa . Alternativt, skär mindre bitar av tejp för att göra unika mönster och design på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89617.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.