Hur man gör Auto Dekaler

Fordon är en av de mest kostsamma investeringar de flesta människor kommer att köpa under sin livstid. Ett nytt fordon ger dig chansen att uttrycka dig, och personalisering med auto dekalerna är en av de mest unika inredningsidéer ute. Dekaler är normalt tillverkade av plast eller vinyl och kan tryckas på utsidan av bilen, lägga någon form av mönster, siffror eller ord du kan tänka dig. Göra auto dekaler är inte svårt och kommer att göra din bil så anpassningsbar som din fantasi kan drömma upp. Saker du behöver
dekal papper
Schabloner
Kniv Penna
eller sax
Fönsterputs
Rag
Visa fler instruktioner
1 < p> Lägg din dekal papper ut på en plan yta, t.ex. ett bord eller bänk. Främmande föremål på din yta kan grop eller riva din dekal papper, så torka av ytan ned innan du använder den.
2

Placera din stencil framsidan nedåt på dekal papper och spår runt kanten med din penna . Du kan använda någon typ av design som du gillar, oavsett om det är bilder, bokstäver eller siffror. Stora, enkla mönster är bäst för nybörjare, medan mer intrikata mönster kan startas när du har övat på enkla sådana.
3

Skär försiktigt runt den yttre kanten av penna linjer med din kniv eller sax. Var säker på att din skärande redskapet är väldigt skarp för att förhindra rivning din dekal papper. Små knivar med tunna blad gör att skära ut detaljerade mönster lätt, och större, kan blockier designer lätt klippas med sax.
4

Håll stencil upp mot din nyligen klippta dekal att se till att de stämmer. Om du märker några områden som behöver trimmas ner eller re-cut, klipp av små områden i taget tills dekalen ställer upp med den ursprungliga schablonen.
5

Coat det område som du vill använda dekalen på med ett tunt lager av fönsterputs, torka bort smuts med en trasa. Fönstret renare skär genom grime utan att skada din färg och avlägsna eventuellt smuts som kan störa din dekal ansökan.
6

Peel pappret uppbackning från din dekal och tryck till ytan av fordonet, utjämning som du går för att förhindra eventuella rynkor eller luftbubblor. Tryck ordentligt med fingrarna över hela dekalen för att säkerställa en tight band med din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88140.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.