Hur säkra stegar en Ladder Rack

En stege är ett mångsidigt verktyg som kommer i en mängd olika former. De två vanligaste stege mönster är en förlängning stege och en hopfällbar stege (steg stege). Dessa två stilar används av takläggare, upphovsmän, tekniker kabel, inspektörer hem och många andra affärer på daglig basis. Transportera så lång objektet kräver att montera den på taket av ett fordons last rack. Säkra stegen är säkerheten bifogas är av största vikt för att utföra denna uppgift på rätt sätt. Saker du behöver
Två Spännband remmar
Eltejp
Röd markering flagga
Visa fler instruktioner
1

Hitta tyngdpunkten på stege. Detta kan åstadkommas genom att hålla stegen horisontellt från marken med ena armen och hitta balanspunkten i centrum där det inte kan luta framåt eller bakåt. Markera denna plats genom att linda en arm i eltejp.
2

Montera stegen på sträckbänken genom att lyfta och placera den på fordonet. Center stegen så att eltejp märket från steg ett är i mitten av gallret. Detta kommer att balansera lasten så att den sker jämnt på fordonet.
3

Fäst stegen till rack med två Spännband remmar. En rem ska fästas så långt fram som möjligt och den andra en så långt bak som möjligt. Många steghållare har krokar att fästa dem till. Om dessa inte är närvarande måste du köra banden under rackets horisontella staplar och fäst de två krokarna från bältet tillsammans.
4

Ratchet banden tills de är täta. Dubbla kontrollera stegen är ordentligt fäst vid kuggstången genom att applicera måttlig kraft i sidled och horisontellt.
5

Fäst den röda markören flagga för att den bakre delen av stege med den elektriska band. Detta steg är endast nödvändigt om stegen sträcker sig förbi den bakre stötfångaren av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89014.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.