Thule X1 Specifikationer

Även om inte längre produceras, är Thule X1 en takbox för att ge extra lagringsutrymme på stadsjeepar, fyrhjulsdrivna fordon kör och vagnar. Det gjordes för att snabbt installera på toppen av ett fordon med en speciell "Quick Snap" monteringssystem och vara robust nog att stödja en aktiv livsstil. Cargo lådor är bra val för människor som ibland behöver extra utrymme att bära fritids föremål såsom skidor, snowboards, camping utrustning eller bagage. Mått

Utsidan av Thule X1 är 190 cm lång, 90 cm bred och har en höjd på 38 cm. Dess inre dimensioner är 185 cm lång och 85 cm bred och 38 cm hög. Detta skapar en total invändig kapacitet på 450 liter, vilket gör det möjligt att transportera upp till sex snowboards eller par carving skidor upp till 180 cm i längd. Den har en total vikt av 23 kg och en maximal bärkraft på 75 kg.
Installation

Thule X1 använder Quick Snap systemet för installation. Det är en monteringsbygel metod som inte kräver skruvar, vilket gör det enklare att montera eller ta ner Thule X1 på ett behov när det behövs. Det kom också med bagage spännband som var standard med alla Thule last lådor. Den var avsedd att vara kompatibel med de flesta aeroprofil tillsammans med Thule fyrkantiga lasthållare. Den fungerar även med lasthållare från andra tillverkare, inklusive Yakima runda reglar och mest standard fabrik rack bil.
Startpunkter

Thule X1 har en dubbel -sidoöppning system som möjliggör lättare tillgång för att lagra och ta bort skidor, snowboards och andra objekt. Dörrar på båda sidor av takbox att den kan lastas och lossas för endera sidan tillsammans med att göra det enklare att montera och ta bort. Som med alla Thule lagringssystem, den har en patenterad fjäderbelastning systemet på dörrarna som hjälper till rörelse uppåt och nedåt av dörrarna. Detta gör det lättare att öppna och stänga. Den kan låsas med ett centralt system som kräver en nyckel för alla ingångar, nycklar kan endast tas bort när alla lås är stängda, vilket gör det omöjligt att oavsiktligt lämna en dörr olåst under lastning
Utseende.

Thule X1 är endast tillgänglig i en "tech silver" färg för att göra plastmaterialet likna högpresterande rostfritt stål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88547.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.