Hur man installerar en dragkrok för en 1998 Corolla

Kronan är en liten ekonomi bil som tillverkas av Toyota, ett japanskt företag. Kronan använder en tvärgående monterade fyra-cylindrig motor som driver framhjulen genom en manuell eller automatisk växellåda. Alla fyra hjulen är oberoende fjädrade på McPherson fjäderben och kroppen använder styckegods byggteknik. Kronan har förmågan att dra ett litet verktyg eller fold-up husvagnen gång en dragkrok har installerats. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
filtpenna
Tin snips
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kryp under den bakre delen av fordonet och lokalisera de bakre rambalkar. Avlägsna fabriksinstallerad dragkrokar på den bakre kanten av varje rambalk (om din Corolla så utrustad) genom att backa ut fästbultarna med en socket och ratchet. Håll krokar och infästningarna för framtida bruk, om så önskas.
2

Lokalisera den bakre stötfångaren fascia spännband monterade på undersidan av stammen pan på baksidan av bilen mellan rambalkar. Ta bort fästbultarna från banden med en socket och ratchet. Sätt i bultarna åt sidan.
3

Håll hitch till botten av bilen och göra markeringar med en tuschpenna där hitch kommer i kontakt med metallen fläns på undersidan av bilen nära slutet av ramskenorna. Sänk skumt till marken. Skär skåror i metallflänsen med ett par tenn skärmklipp på pennan märken.
4

Höj skumt till botten av bilen igen och rada upp sina monteringshål med hålen fabrik borrade där det dragkrokar avlägsnades. Se till fascia banden är ovanför hitch tvärröret. Sätt i skruvarna och brickorna som medföljer skumt i hålen och dra dem till det moment som anges i kopplingen instruktioner med en momentnyckel.
5

Fäst förarens remmen sida fascia till dess ursprungliga monteringshål på undersidan av bålen panorera och dra åt skruven med en hylsa och spärrskaft. Skjut passageraren remmen sidan fascia upp och ur vägen ovanför skumt tvärröret. Sätt i bulten i fascia remmen monteringshål i passagerarsidan av stammen pan och dra åt den med en hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88959.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.