Hur Wire en tryckknapp Horn

Tryckknapp horn används på bilar, båtar och motorcyklar. Ett sådant horn är en säkerhetsanordning avsedd att meddela andra förare och fotgängare i din närvaro eller en eventuell kollision. De arbetar på samma 12-volt elsystem som används i dessa fordon. Denna typ av horn har ett bekvämt push-stil switch för att aktivera ljudet. Knappen vanligtvis installeras nära förarsätet. Inkoppling en tryckknapp horn är en enkel process. Saker du behöver
Elektrisk tråd (röd & svart) katalog Wire strippor
Butt kontakter
Skruvmejsel
Säkringshållare
4-amp säkring
eltejp
Kabel slipsar
Visa fler instruktioner
1

Strip 3/8 tum av isoleringen från änden av den isolerade svarta och röda tråd med tråd strippor.
2

Anslut den svarta jordledningen från hornet till den svarta isolerade tråden med en butt-kontakt. Sätt en tråd i varje ände av kontakten och komprimera kontakten med tång.
3

Kör den svarta kabeln till tryckknapp och skär den med avbitare. Strip 3/8 tum av isoleringen från änden av de båda svarta kablarna.
4

Lossa de två terminalerna på switchen med en skruvmejsel. Sätt i en svart tråd under varje terminal och dra ner dem.
5

Kör den svarta kabeln till en lämplig jordning plats. Ett bra läge är under en bult fastsatt på kroppen av fordonet. Lossa denna skruv och skjut den svarta undertill. Dra åt bulten tillbaka.
6

Anslut den positiva kabeln från hornet till den isolerade röda tråd med en butt-kontakt.
7

Kör den röda kabeln till fordonets batteri. Strip 3/8 tum av isoleringen från änden av den röda kabeln. Fäst den röda kabeln till säkringshållaren röda tråd med en butt-kontakt.
8

Lossa pluspolen på batteriet, skjut den röda tråden under terminalen och dra åt den. Sätt i 4-amp säkring i säkringshållaren sin springa.
9

Wrap alla anslutningar i eltejp. Fäst de lösa trådarna till kroppen av fordonet med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89599.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.