Hur Wire en Bärgman Trailer Plug

Den Bärgman gjutna trailer plugg, producerad av Pollak, är en rund sju-polig kopplad till selen av en släpvagn. Den parar till ett dragfordon mottagare av samma storlek och med samma terminal konfiguration. Eftersom terminalerna i en Bärgman plugg färgas för att matcha den färgkodade isolering av de sju trådarna i vagnens sele, passar pluggen är en mycket enkel projekt. Saker du behöver
Bärgman trailer plug
Skruvmejsel
kniv
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Ta bort fästskruven som håller fallet med Bärgman pluggen på plats, den är belägen vid den terminala änden av pluggen, vid slutet av en något upphöjd panel som har tillverkarens namn präglat på den. Använd en skruvmejsel för att dra åt skruven, dra fallet utanför terminalen navet och trä den på trailern sju-ledarkabel.
2

Trim 1-1/2-inches kabel sleeve från vardera av sju interna ledare med ett hantverk eller mattkniv. Skada inte isoleringen kring varje enskild ledare. Använd tråd strippor för att ta bort en halv centimeter av isoleringen från varje slinga och tvinna de blottlagda koppartrådarna mellan tummen och pekfingret för att göra sju rep-liknande flätor. Addera 3

Mate varje tråd till terminal i Bärgman kontakten nav, matchar färgkodade isolering av tråden till färgen målas på terminalen skruven. Gör detta en tråd i taget, skärpning terminalen skruva ned över tråden innan du går vidare till nästa.
4

Slip ytterhöljet av Bärgman pluggen tillbaka upp kabeln och installera det på terminal nav, sedan återinföra fästanordningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89171.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.