Hur man installerar en tonneau täcka på en Tundra

En fördel med att äga en Toyota Tundra är den stora lastkapaciteten lastbilen har, så att du kan bära tunga och stora laster i sängen. Men tyvärr, är att lasten mottagliga för stöld eller olyckor, eftersom det är helt ute i det fria. Ett sätt att förhindra stöld eller skada, eller helt enkelt skydda innehållet från elementen, är att installera ett insynsskydd på sängen. Det är ett låsbart lock som omsluter sängen, och installerar man kan öka värdet på din Tundra, samt dess mångsidighet. Detta projekt bör ta under en timme att göra ordentligt. Saker du behöver
Insynsskydd kit
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Fäst packningarna som medföljer satsen för att de 1/4-circle stora plastbitar på de bakre delarna av insynsskydd skenor medföljer satsen för hand. Ställ de upprullade tonneau locket på främre skenan av bädden av hytten. Lyft locket skenor på toppen av sängen skenor (de är sida specifikt, så sätta dem på rätt sida), och klicka sedan på dem i fästena på rullas upp täcker med för hand.
2

Montera klämmorna som medföljer satsen löst över Insynsskydd rälsen och under sängen rälsen, med bara fingrarna för att dra ner dem. Lika utrymme de tre klämmor på varje sida av sängen.
3

Center den rullas upp insynsskyddet på läppen på den främre delen av bädden för hand, sedan se till att sidostyckena sitter nivå med insidan av sängen skenan. Dra åt de främre klämmorna med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Rulla ut insynsskyddet så det går över rälsen. Skjut ändarna av skenorna mot mitten av lastbilen, så att det finns cirka 1/8-tums av lek mellan slutet av skenan och plastskena i locket. Dra åt alla klämmor med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Kontrollera att luckan passar ordentligt i ytterkanten av sängen. Installera vädertätningar till hörnen av sängen skenor genom att dra bort den dubbelhäftande tejpen och trycka dem på plats med händerna. Släpp slutet av insynsskydd tills det patchar på plats med sängens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89172.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.