Bow Tie Exhaust Tips

Den lätt igenkännlig logotyp som för tankarna till kvaliteten på en Chevrolet bil är egentligen inte en fluga men vissa kretsar kallar en. Den bär en likhet med fluga form. Chevrolet ägare, liksom många bilägare, är stolta över sitt fordon och gillar att klä upp dem i stil. En eftermarknads produkt som förbättrar Chevrolet fordon är fluga slutrör. Om fluga Tip

fluga slutrör är en glänsande, iögonfallande alternativ till den oattraktiva runda hålet i slutet av fabrikstillverkade-avgasröret på din snygga Chevrolet fordon. Montering tätt över änden av röret, det ger bilen ett snyggare utseende. Den krom-färdiga flugan spets består av rostfritt stål så att det kommer att pågå till fordonets livslängd. Logotypen i slutet av röret är svart nickel plattan för dekorativa ändamål och uppfyller eller överträffar specifikationerna från fabriken. Rekommenderas för klassiska Chevrolet fordon som är i färd med att restaureringen ser flugan tip bra på alla Chevrolet som har en synlig avgasröret.
Köp av fluga Tip

Ett enkelt sätt att köpa spetsen fluga är att beställa den från en online eftermarknaden auto delar återförsäljare. Vissa restaurering delar företag kan också göra det. Tillverkaren av fluga tips är Pilot Automotive, och om du har problem med att hitta en återförsäljare som bär spetsen, kan du kontakta dem eller titta på deras hemsida för återförsäljare. Spetsarna finns i två olika storlekar. Den lilla fluga spets passar ett avgasrör som har en 2-1/8-inch diameter. Spetsen är 7 inches lång. Den stora fluga spets passar över en 3-1/4-inch diameter röret och är 9-inches lång.
Installation av Bow Tie Tip

Installera spetsen fluga över en sval avgasröret. (Vänta en timme efter att ha kört fordonet för att säkerställa en säker arbetsmiljö.) Montera spetsen på avgasröret, säkerställa att logotypen är rak och att de breda sidorna av fluga logo horisontellt och de korta kanterna vertikalt. Skjut spetsen hela vägen på röret. Dra åt skruven som har försetts med en skiftnyckel för att garantera säkerheten. Beundra look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88482.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.