2006 Nissan Sentra Exhaust Tips

Avgassystem tips kan tjäna två funktioner på en 2006 Nissan Sentra. Först kan de förbättra det yttre utseendet på bilen. Andra resonated avgassystem tips kan också ge Senta en aggressiv ljud. Några avgassystem tips är enkla att installera genom att dra åt en klämma runt bilens avgasrör. Andra tips måste svetsas på plats. Det är viktigt att veta vilken typ av installation krävs innan du köper ett slutrör. Montering av Tip


att hitta rätt tips för din 2006 Nissan Sentra, måste du först mäta diametern på avgasröret på bilen. De flesta ändrör för Sentra är mellan 2 och 2,5 inches i diameter, men beroende på det arbete som gjorts till bilen, kan din avgasröret vara en något annorlunda storlek. De standardstorlekar är 2 inches, 2,25 tum och 2,5 tum. Diametern hos Sentra s avgasröret bestämmer inloppsstorlek av avgasflödet dricks. Sök efter avgassystem tips som har ett inlopp storlek samma som din ändrör diameter.
Material

avgassystem tips kan göras från polerat rostfritt stål, svärtad stål eller krom- pläterat stål. Polerat rostfritt stål är tåligare än andra material och kan lätt rengöras och poleras. Blackened stål tips är inte allmänt tillgängliga för Sentra, men de kan hittas på vissa tillverkares webbplatser. Förkromade tips är ibland tillgängliga, men krom är benägna att repor och flisning och dyrare. För 2006 Nissan Sentra, skulle en kromad spets passform och vara lämpligt om bilen ska köras på belagda vägar.
Resonans Tips

resonated avgaser spetsar har två väggar. Den inre väggen bedriver avgasutsläppen från avgasröret av Sentra. Den yttre väggen är den polerade, glänsande exteriör. Glas är monterad mellan de inre och yttre väggar att vibrera av motorljud från Sentra. Detta ger bilen en djupare, throatier ljud, speciellt vid acceleration. Om du letar efter mer visuell stil i motsats till ljudförstärkare, leta efter en enkel vägg slutrör utan resonans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88808.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.