Vermont Lagar för Window Tinting

Fönster toning håller bilen sval under sommaren och ger dig runt privatliv år. Det gör det också svårt för en förare att se ut fönstren medan du kör. Vermont etablerade lagar fönster toning 1984 för att skydda förarna. Mörker

Färgtoning mörker mäts genom synligt ljus. Vermont använder kombinationen av fönster färgton film och ursprungliga fönster färgton för att bestämma den synliga ljustransmissionen.

Vermont tillåter icke-reflekterande nyans längs toppen av vindrutan, ovanför tillverkarens AS-1 linje. Detta är en standard på alla bilar nu. Ingen annan nyans är tillåtet på vindrutan. Fönster toning är inte tillåtet på någon framrutan på grund av säkerhetsproblem. Den bakre passagerar fönstret och bakrutan kan ha någon mörker nyans.
Reflektion

Reflektion fungerar som solglasögon, med metalliska nyanser att reflektera solljuset från fönstren. Det minskar också bländning och värme in i bilen. 1984 års lag tillåter inte någon metallisk eller speglad utseende för någon del av bilen.
Andra lagar

Fönster toning finns i flera färger inklusive blå, grönt och rött. Vermont förbjuder inte några specifika färger. Vermont kräver att båda backspeglarna vara anslutna och användbar om bakrutan är tonad.

Inget certifikat för att tillverka eller sälja Färgtoning krävs, inte heller behöver en bil har en dekal som identifierar att det är en juridisk nyans.

Vermont gör genomdriva sina lagar på out-of-state bilar. Kränkning av antingen in-state eller out-of-state bilar har en $ 120,50 böter med inga poäng läggas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88232.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.