Hur Wire en fyrpolig Round Trailer

En fyrpolig runda trailer kabelnät ger den mest grundläggande belysning som krävs enligt lag för en släpvagn. Den innehåller markör, signal-och bromsljus. Dessa lampor ger andra förare med information om storleken på din släpvagn och ange att du bromsar eller att du tänker slå, vilka var och sänker risken för olyckor under bogsering. Ansluta en fyrpolig trailer är enkelt när du vet vad varje tråd gör. Saker du behöver
Fyrpolig runda släpvagnskablage kit
Buntband
Sandpapper
Drill
plåtskruvar
Scotch låsanslutning
Butt kontakter
Electrical tejp
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Fäst runt fyra-polig kontakt till tungan av trailern med ett buntband. Lämna tillräckligt långa för att nå bogsera bilens kontakt.
2

Sand en 1-tums fyrkant område släpets tungan med sandpapper för att ta bort färgen. Fäst selen vita kabeln till plåten med en borr och en självgängande skruv.
3

Guide selen s bruna kabeln längs ena sidan av trailern till den första markör ljus. Anslut den bruna tråden till positionsljus makt tråd med en scotch låsanslutning. Dessa fungerar genom att placera en tråd i varje spår och låsa grinden. Fortsätt att köra den bruna kabeln runt vagnen, kopplar den till varje markör ljus på samma sätt.
4

Kör den gula sladden till vänster blinkers. Skala bort 1/4 tum av isoleringen från den gula kabeln och strömkabeln till vänster blinker. Ihop de två med en butt-kontakt. Dessa verkar genom att placera de avskalade trådarna i varje ände och komprimera kontakten med tång.
5

Kör den gröna kabeln till höger blinkers. Strip 1/4 tum av isoleringen utanför green tråden och ström-ledningar för rätt blinkers. Anslut de två med en butt-kontakt.
6

Wrap alla anslutningar ordentligt med eltejp för att ge skydd från väder och vind. Fäst de lösa trådarna till vagnens ram med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89545.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.