Hur installerar jag Stänkskydd på en BMW 3-serie?

BMW 3-serie är en av de mest populära laguppställningar erbjuds av denna bayerska Motor Company. För att skydda sidorna och baksidan av bilen leriga förhållanden, många 3-serie ägare installerar stänkskydd. Dessa gummi flikar in i hjulhuset och fånga smuts och lera som kastas upp av däcken. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Borrmaskin
Borr
Stänkskydd
Sharpie
Visa fler instruktioner
1

Lossa hjulbultarna som fäster hjulen på bilen. Lyft bilen med en domkraft och stödja den på pallbockar. Du kan installera Stänkskydd ett hörn i taget genom att höja och sänka bilen eller genom att ta bort alla hjulen. När bilen stöds, avsluta ta bort muttrarna och sedan hjulen.
2

Håll markkappan upp mot bultarna fender liner på baksidan av hjulhuset, som kommer att vara på kanten av hjulhuset läpp som är vänd mot hjulet. Du kommer att använda dessa hål för att installera stänkskydd och eventuellt borra ytterligare hål.
3

Bestäm hur många hål du kommer att behöva borra genom att jämföra hålen i markkappan med bultarna i fender liner. Eventuella hål i leran flik som inte rada upp med bultarna på bilen måste ha borrade hål i hjulhuset.
4

Demontera skruvarna som överensstämmer med hålen stänkskydd och tillfälligt installera stänkskydden genom att installera bultarna genom stänkskydd och Fender hål liner. Använd Sharpie att markera hålen på stänkskydd som behöver borrade hål.
5

bort stänkskydd. Borra hål med en elektrisk borr och lämplig storlek bit in i metallen i hjulhuset. Borren bör vara lite mindre än de bultar eller skruvar som följde med stänkskydd. Du kan behöva borra ett hål i botten av bilen för nedre hörnet av stänkskydd. Konsultera anvisningarna som följde med flikarna.
6

Montera stänkskydd genom att dra åt muttrarna eller bultarna som håller dem på plats. Vissa nyare BMW stänkskydd använda en förstärkande fäste som installeras samtidigt som stänkskydd. Konsultera anvisningarna. Sätt hjulen och hjulmuttrarna tillbaka på bilen. Sänk bilen till marken och dra åt muttrarna för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88432.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.